Notd: China glaze I’m not lion ovanpå Opi Bubble bath

Vad piggar upp den där satans tråkiga skirrosa lackningen jag gjorde till nagelvårdsguiden och inte vill ha på egentligen men inte orkar ta bort? Glitter så klart.

China glaze I’m not lion är ett glitterlack med genomskinlig bas. Glittret är strävt och sandliknande och skimrar i regnbågens alla nyanser i solljus. Dock. Jag vet inte om det är den rosa grunden eller lacket i sig, men det känns bröllop.

En suddig bild för att visa på glitteriet:

China glaze I’m not lion ingår i höstkollektionen On safari och är ett av två glitterlack.

Skimmerskuggan firar i helgen ettårsjubileum på holofredagstraditionen. Varje fredag i ett år har hon visat upp en notd med ett hololack (alltså ett lack som glittrar eller skimrar i regnbågsfärger) och uppmuntrat andra lackbloggare att göra detsamma, för att sedan fixa ihop en strålande länklista till alla dessa andra. Jag har inte varit med, eftersom jag helt enkelt inte äger några hololack. Och I’m not lion gills inte riktigt, eftersom det inte glittrar jättejättemycket. Men Kerstin brukar vara generös, så: Hej holofredag! (även om det är söndag idag).

2 svar på “Notd: China glaze I’m not lion ovanpå Opi Bubble bath”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.